1 perc elolvasni
29 Jul
29Jul

Matekol az egész ország, mindenki számolgatja, belefér-e a fogyasztásával a villamos energia esetében biztosított évi 2523 kWh és a földgáz esetében rögzített évi 1729 m3-es keretbe, amit mérőpontonként rezsicsökkentett áron használhatnak fel a lakossági fogyasztók. 

Az aki eddig nem követte precízen a fogyasztását, aligha lesz képes átlátni, meddig pöröghet az órája egy év alatt, ezért arra a riutáléra, hogy minden hónapban lefotózza magának az óraállást, és összeveti a látottakat a fogyasztást eredményező eszközeivel, mindenképpen ajánlott rászoknia.

Ebben segítségükre lesz az MVM Next, melynek földgáz üzletága az alábbi rendkívüli diktálási lehetősíget kínálja fel fogyasztóinak:

"Ha diktáláson alapuló számlázással fizeti számláit, akkor minden hónapban egy előre meghatározott, 4 napos időszakban kell diktálnia mérőállását.

A 2022. augusztus 1-jei árváltozás miatt rendkívüli lehetőséget biztosítunk a mérőállás bediktálására 2022. július 26. és augusztus 5. között. Azon ügyfelek is megadhatják a mérőállásukat, akiknek nem most van a diktálási időszaka, vagy az energiaszolgáltató állapítja meg a számlákban elszámolt havi részmennyiséget.

Kérjük, ügyeljen rá, hogy tényleges mérőállását pontosan diktálja be. Az eddigi fogyasztásától jelentősen eltérő mérőállást a számlázás során felülvizsgálhatjuk, és módosíthatjuk a hálózati elosztó leolvasása alapján.

Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkra, és diktáljon mérőállást otthona kényelméből a nap 24 órájában.

A 2022. július 26. és augusztus 5. közötti rendkívüli diktálási időszakban REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL IS LEHET DIKTÁLNI ITT.

Töltse le most az MVM Next appot, és diktáljon pillanatok alatt a telefonján.

A lakossági árkalkulátor ITT érhető el."


Forrás: tht.hu