BIZTOS HÁTTÉR

BIZTOS HÁTTÉR

Az INTEGRIT-XX Városüzemeltetési-, Szervező-, Fejlesztő- és Szolgáltató Kft. több évtizede áll a lakosság szolgálatában. A Kft. 100%-ban önkormányzati tulajdonban van. Rendezett pénzügyi, ügyviteli háttér biztosítja a szakszerű tevékenységet.

SZAKMAI TAPASZTALAT

SZAKMAI TAPASZTALAT

Munkatársaink több éves, esetenként évtizedes tapasztalattal és az előírt valamennyi képzettséggel rendelkeznek. A közös képviseletet ellátó munkatársaink feladatellátását külön könyvelői részleg segíti elő.

KISZÁMÍTHATÓ KÖLTSÉGEK

KISZÁMÍTHATÓ KÖLTSÉGEK

A képviseleti díjon felül nincs több rejtett költség, plusz kiadás. Irodánkban 20 fős maximum létszámmal közgyűlés is tartható. Természetesen ez a lehetőség ügyfeleink részére térítésmentes. Kizárólag a felmerült postaköltségeket és fénymásolási díjakat számlázzuk tovább. Mindezek mellett képviseleti díjunk rendkívül kedvező, kifejezetten versenyképes. Kérjen ajánlatot!

HATÉKONY KINTLÉVŐSÉG-KEZELÉS

HATÉKONY KINTLÉVŐSÉG-KEZELÉS

A közös költség kintlevőségek behajtása és lehetőség szerint minimális szintre való leszorítása állandó, folyamatos kezelési feladat. A nyilvántartásunk szerinti tartozókat felszólító levélben keressük meg a kintlévőségek mielőbbi behajtása érdekében. Azon tulajdonosokkal szemben, akiknél nem vezetnek eredményre az egyeztetések és felszólítások, bírósági fizetési meghagyásokat bocsátunk ki, illetve szükség szerint megindítjuk a végrehajtási eljárásokat. A Társasházi törvény alapján a 6 hónapot meghaladó tartozást felhalmozó tulajdonosok albetétjeire, a tartozás fedezeteként, közgyűlési határozatot követően jelzálogot jegyeztetünk be, amennyiben az egyéb behajtás érdekében megindított eljárások nem vezettek eredményre.