1 perc elolvasni
17 Feb
17Feb

Budapest Főváros XX. kerület Pesterzsébet Önkormányzatának Kábítószerügyi Egyeztető Fóruma (KEF) rajzpályázatot hirdet pesterzsébeti általános iskolába járó 12-16 éves kor közötti diákok részére. 

A pályázat célja, hogy a fiatalok figyelmét felhívják a kábítószerfogyasztás veszélyeire. Hangsúlyt szeretnének fektetni a „tiszta” szórakozás, időtöltés értékére. 

 „SZER-TELEN SZÓRAKOZÁS”  

Milyen tevékenység tölt fel energiával? Hogyan legyél vidám és maradj egészséges?  Szerinted, mik a hasznos időtöltések? Milyen egy jó kikapcsolódás? Mi a veszélye a drog- vagy alkoholfogyasztásnak? 

Pályázati feltételek:  

– Az alkotás készülhet bármilyen rajz-, festés technikával, anyaggal, eszközzel.
– A pályázati mű mérete A/4-A/3-as méretig terjedhet.
– Az alkotás megküldésekor kérik feltüntetni az alkotó nevét, életkorát, az iskola nevét, saját vagy hozzátartozó elérhetőségét ( telefon vagy e-mail cím ).
– Személyenként akár több pályázat is benyújtható. ( maximum 3 alkotás/fő ) 

A pályázatok benyújtási határideje 2022. február 28. A pályaműveket az iskolákban az iskolaegészségügyi védőnőnek kérik leadni! 

A pályázat eredményéről a nyertes pályázókat értesítik.
A pályázatokat a KEF értékeli, és 3 alkotást díjaz.
A nyertesek ajándékcsomagban részesülnek.
A pályaművek beküldésével a pályázó hozzájárul, hogy a kiíró a beküldött alkotásokat kiállításon, vagy  elektronikus formában a weboldalán, kiadványban megjelentesse.

A KEF munkájáról, tevékenységéről, célkitűzéseiről részletes információ a www.kef20.hu weboldalon  található. A pályázattal kapcsolatosan kérdéseket lehet feltenni a kef@kef20.hu e-mail címen, illetve a 06 20 9752 451-es telefonszámon.


Forrás: pesterzsebet.hu