1 perc elolvasni

Pesterzsébet új kapuja közösségi tervezéssel készül. A Kormány döntése alapján 2020-ban megkezdődött a H6-os hévvonal rekonstrukciójának tervezése. A Budapest Fejlesztési Központ koordinációjával zajló folyamat során a környező területek is átalakulnak.

2 perc elolvasni

Ezzel újabb lépést tett az FKF a körforgásos gazdaság felé. Az FKF Hulladékgazdálkodási Divízió megújítja a csomagolási hulladékok gyűjtési rendjét a fenntarthatóbb hulladékgazdálkodás érdekében.

1 perc elolvasni

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ, mint kéményseprő-ipari szerv, a 2022. évi kéményseprőipari sormunka ütemterveit Budapest főváros kerületi bontásban elkészítette:

1 perc elolvasni

Az Önkormányzat a Kerületi Építési Szabályzat kismértékű módosítását kezdte meg. A részletes tervet az alábbi linkről lehet letölteni:

1 perc elolvasni

Pesterzsébet Önkormányzata ingyenes lakossági gyorstesztelést hirdet pesterzsébeti lakcímmel rendelkező 18 éven felüli lakosok részére.

1 perc elolvasni

November 2-án elindult a 2. fővárosi közösségi költségvetés A program keretében a budapestiek ötletei alapján a Főváros 1 milliárd forint közterületi, közösségi fejlesztésről dönt.

1 perc elolvasni

A Budapest Fejlesztési Központ (BFK) a Ráckevei (Soroksári)-Duna revitalizációjának előkészítését konzorciumban valósítja meg az Országos Vízügyi Főigazgatósággal.

1 perc elolvasni

Pesterzsébet Önkormányzata kedvezményes zöldhulladék-gyűjtő zsák eladását biztosítja lakosság felé az alábbiak alapján:

1 perc elolvasni

A Főtáv Távhőszolgáltatási Divízió fűtés- és használt melegvíz szolgáltatást érintő javítási munkálatokat végez 2021. november 16-án 5:00 óra és 23:00 óra között a 20. kerület Nagysándor József u.- Attila u. sarkán. A hibaelhárítási munkálat az alábbi épületeket érinti:

2 perc elolvasni

A járvány ugyan a kertes házak iránti igény növekedését hozta magával, azonban az első hónapok megtorpanása után a panelek piaca is magára talált. A szakértők elmondják, hogy mekkora most a kereslet, és hol járnak az árak.

1 perc elolvasni

ájékoztatjuk Önöket, hogy a kivitelezési határidő meghosszabbítására tekintettel a Duna sétány az eredetileg tervezetthez képest későbbi időpontban kerül megnyitásra. A sétány mellett található játszótér, FITT park és az úszóművek használatba vétele kizárólag a vonatkozó tanúsítványok és hatósági engedélyek beszerzését követően történhet meg, mely eljárások folyamatban vannak.

2 perc elolvasni

A Budapesti Közművek temetkezési divíziója, a szakmai tevékenységét önálló keretek között folytató BTI a korábbi évekhez hasonlóan idén is gondoskodik arról, hogy a hozzátartozók méltó módon emlékezhessenek meg szeretteikről Budapesten a halottak napján. A Farkasréti temető és az Új Köztemető bejáratát belülről az alkalomhoz illő, kegyeletteljes motívumokkal, fényfestéssel világítja meg, valamint közös mécsesgyújtást szervez a Farkasréti temetőben.